Jdi na obsah Jdi na menu
 


Provětrejte garáž aneb jedeme na výlet veteránem. Ne 21.8.2011.

7. 8. 2011

Milí kamarádi, přátelé a nadšenci kolem starých aut,

neděle 21. srpna se blíží, doufáme, že se sjede co nejvíce nadšenců na doprovodnou akci k výstavě, kterou jsme nazvali :

 "Provětrejte garáž aneb jedeme na výlet veteránem".

   Nemusíte přijet zrovna veteránem, stačí když vytáhnete nějakou pěknou starší motorku nebo auto. Sraz máme na Zámeckém náměstí ve Frýdku v 9.00 hodin.
   A kam pojedeme?
Do Staříče na Kamennou - přírodní rezervace a nádherný výhled na panoráma Beskyd, dále přes Hájov, Kopřivnici, Štramberk a Rybí do Nového Jičína, odtud přes Skalky, Bludovice a Kojetín do Starého Jičína - vystoupíme na starojický hrad.
   Odpoledne se vrátíme do Frýdku-Místku, kolem 15.00 hodiny zajedeme do areálu muzea, můžeme si prohlédnou výstavu "Dědeček automobil" nebo další expozice a výstavy, nabízí se také výstup na 87 m vysokou věž kostela sv. Jana Křtitele u náměstí.
   V podvečer můžeme posedět v cukrárně u sv. Floriana nebo ve stylové hospůdce na Těšínské ulici, další možnost představuje stylová hospůdka U Toma na břehu rekreační nádrže Olešná na okraji Místku.
   Jste srdečně zváni.

 Jiřina a Jaromír Poláškovi (JiP a JaP), Frýdek-Místek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doplnění informací

Manželé Poláškovi,17. 8. 2011 13:48

Včera jsme projeli trasu našeho veteránského výletu, který se uskuteční příští týden v neděli.
Celková délka trasy je 81 km.
Prohlédneme si ve Starém Jičíně zajímavou výstavu v novém soukromém muzeu a občerstvení bude na starojickém hradě.
Na oběd se zastavíme v průběhu naší jízdy.
Trasa je vedena mimo hlavní silnice, abychom si mohli vychutnat prožitek jízdy krásnou krajinou ve starším autě. Ve dvou úsecích budou táhlé a ostré sjezdy - proto brzdy v pořádku !