Jdi na obsah Jdi na menu
 


MEETING SVRATKA PO 45 LETECH 15. - 16. června 2013 mezinárodní setkání historických italských automobilů

22. 10. 2012

Vážení přátelé,

v roce 1968 se v malebném prostředí Českomoravské vysočiny konal mezinárodní sraz Fiatů „INTERNATIONAL MEETING SVRATKA 1968“.
Do Svratky se tehdy sjelo několik stovek majitelů automobilů FIAT všech v té době provozovaných typů. Nechyběly ani veteráni z prvních let produkce italské firmy.
Po dvou letech, v roce 1970, pořádal ve Svratce menší sraz s účastí několika desítek automobilů i Fiat klub Pardubice u příležitosti desátého výročí svého založení. 

 

Svratka 1968  Svratka dnes - hotel


Na tato srdečná, přátelská a velmi úspěšná setkání bychom rádi navázali a proto jsme se rozhodli uspořádat mezinárodní setkání historických italských automobilů
„MEETING SVRATKA PO 45 LETECH“.
Setkání se bude konat v areálu Hotelu Svratka ve dnech 15. a 16. června 2013. Zde je pro účastníky setkání zajištěno i ubytování v hotelových pokojích a bungalovech. 

 

Svratka dnes - areál  Svratka dnes - koupaliště


V rámci programu setkání proběhne divácká anketa o nejelegantnější automobil, soutěž o nejhezčí dobový převlek a budou k vidění i historické závodní automobily. Nebude chybět ani výstava ze současné modelové nabídky italských automobilek.
Na sobotní odpoledne je pro všechny zúčastněné posádky připravena netradiční sportovní a vědomostní soutěž, včetně soutěže pro děti. Odpolední program bude zakončen slavnostním vyhlášením výsledků všech soutěží a předáním cen pro nejlepší. Pozdní odpoledne vyplní besedy se zajímavými hosty setkání. 

 

Svratka dnes - bungalovy  Svratka dnes - hotel


Po vydatné večeři bude pro účastníky srazu a všechny hosty, připraven společenský večer se živou hudbou a bohatou tombolou.

Na nedělní dopoledne je připravena jízda s prohlídkou historických, kulturních a přírodních zajímavostí v okolí Svratky. 

 

Za Historic cars club se na setkání s Vámi těší
Ing. Martina Rystonovská
Radek Pavlíček

Více info (aktuality,přihláška, atd.) na webových stránkách setkání : ZDE